Beboerforeningen: Sket og arkiv

Se året 2019/2020/2021/2022

JULETRÆSTÆNDING

Lørdag den 27. november 2021 inviterede Stokkemarke Beboerforening traditionen tro til juletræstænding på Torvet (v/Tjennemarkevej 2).
I lægens garage – og nærmeste omegn – blev der indtaget gløgg og æbleskiver.
Gløgg og æbleskiver fra kl. 15  / Træet blev tændt kl. 16
Se Lønning Christoffersens facebook-billeder fra denne dag
Sådan gik det for sig for to år siden
Bestyrelsen tager hånd om doseringen

SANKT HANS PÅ MEJERIET

Efter mange trængsler og usikre udmeldinger  omkring ”større” arrangementer, var det  vanskeligt og meget usikkert at planlægge noget ved et Sankt Hans arrangement på Mejeriet i år.
Fra midten af juni blev det dog klart, at ved at udvise særlig omhyggelighed ville det kunne lade sig gøre at afholde det traditionelle Sankt Hans-arrangement. – Det betød, at alle kunne deltage ved bålet. Man kunne benytte de møbler, der permanent er opstillet på Mejeriet. Eller man kunne selv medbringe udstyr. Overholdelse af afstandskrav var på eget ansvar. Der blev ikke arrangeret nogen form for forplejning, så alle medbragte selv madkurven. – Det viste sig, at blive en rigtig hyggelig aften.
… og så blev bålet tændt.

JULETRÆSTÆNDING

Den 30. november 2019 inviterede Stokkemarke Beboerforening traditionen tro til juletræstænding på Torvet. Rigtigt mange mødte op og tog del i festlighederne.
I lægens garage – og nærmeste omegn – blev der serveret og indtaget gløgg og æbleskiver. Op til flere flotte ekvipager i forskelligt tilsnit stillede op i dagens anledning. Festligt indslag.
Lidt senere gjorde selveste julemanden sin entré. Og dét i rullende kane. Han medbragte et par kurve med godteposer til alle de artige børn. – Og dem var der mange af.

… og så blev træet – og en enlig gadelampe – tændt.

FLAGALLÉ PÅ DRONNINGENS 80-ÅRS, - 16. APRIL

Scroll til toppen