Velkommen til Stokkemarke.dk

MØD POLITIET I STOKKEMARKE, det sker d. 7. oktober 15.00-17.00, læs nærmere nedenfor

 
I forbindelse med Generalforsamlingen i Stokkemarke Beboerforening forleden, var Lars Kistrup fra Sydsjælland- og Lolland-Falsters Politi tilstede for at fortælle om lokalpolitiets forebyggende arbejde, hvilket blandt andet indebærer, at politiet søger et par kontaktpersoner fra Stokkemarke, som kan have lyst til at have den direkte kontakt til politiet, i fald der kan opstå hændelser, som politiet skal kunne se lidt nærmere på.
– Det er ikke “en stikker”, vi søger, og alle skal naturligvis trygt kunne kontakte politiet til hver en tid.
Politibetjent, Lars Kistrup i midten, tv. Bent Mortensen, Beboerbladets Redaktør, th. Solveig Clausen, Formand for Stokkemarke Beboerforening. Foto Mette Bacher[
Politibetjent, Lars Kistrup i midten, tv. Bent Mortensen, Beboerbladets Redaktør, th. Solveig Clausen, Formand for Stokkemarke Beboerforening. Foto Mette Bacher
Det er mere, hvis der opstår hændelser, som bedst kan håndteres af selve politiet, fortalte Lars Kistrup ved Beboerforeningens Generalforsamling.
Kistrup har sendt en invitation ud til at møde politiet ved den Mobile Politistation, som vil blive opstillet ved Dagli´ Brugsen, Vestre Landevej 241 i Stokkemarke, onsdag d. 7. oktober fra klokken 15.00-17.00
Alle er velkommen, skriver Lars Kistrup

7. oktober, koncert i Stokkemarke Kirke: Peter Vesth & Kristian Rusbjerg, kl. 19.00

Bare så alle ved det – koncerten med Peter Vesth og Kristian Rusbjerg d. 7 oktober i Stokkemarke Kirke kl. 19.00 er IKKE aflyst. Men der er kun 100 pladser i kirken – så kom I god tid, da pladser går efter først-til-mølle-princippet.

 

8. oktober, kl. 18.00,  står den på Glaseret Skinke og Flødekartofler, når der er fællesspisning i Sognets Spiseklub. Billetter kan købes i Brugsen

 

22. oktober: Kom med til et møde,

hvor der skal dannes en styregruppe mhp. en landsbyklynge i Stokkemarke. Her skal to repræsentanter vælges ind fra Stokkemarke. Det er Bent Mortensen, der inviterer til mødet, som finder sted klokken 19.00 i Stokkemarke Kulturhus.

Tilmelding til: bemo@brandsmose.dk, senest d. 18. oktober.

Dagsorden for mødet:

  1. Orientering om det igangværende arbejde vedr. landsbysamarbejde/landsbyklynge ved Bent Mortensen.
  2. Drøftelse af mulighed, ramme og praktiske forhold, for oprettelse af et fællesråd.
  3. Eventuelt.

Vil du vide mere om landsbysamarbejdet/landsbyklyngen inden mødet, så skriv venligst til mig.

Med venlig hilsen Bent Mortensen, Beboerbladet og Beboerforeningen

Covid-19 er der stadig

Det danske samfund er stadig belastet af Covid-19, som desværre er årsagen til en ny omgang smittestigning i landet. Alle skal stadig tage det alvorligt. Skal du i Brugsen for at handle, så husk at spritte hænderne, tag handsker på, og på med mundbindet, hvis du skal ud at køre i den offentlige transport.

 – Hold nu den afstand, forsøg at undgå den tætte kontakt med andre, når du handler. Sig det til dine børn eller teenagere, og forstår de det ikke, eller tror, at alvoren ikke rammer lige præcis dem, så sig det én gang til. Stokkemarke er ingen undtagelse. Heller ikke selvom byen er vågnet op igen, mange aktiviteter er genoptaget, og vi kan mødes, frit, men efter eget valg – og med behørig afstand.

Når Stokkemarke tager sig smukkest ud, en tidlig søndag morgen. Foto Mette Bacher