Velkommen til Stokkemarke.dk

I disse tider skal du holde øje med aflysninger af arrangementer!
På Stokkemarke.dk, kan du følge med i disse aflysninger fra byens forskellige foreninger ved at klikke ind på de enkelte sider.

BREAKING:

Som følge af Corona-krisen er det besluttet at aflyse/udsætte generalforsamlingerne i Stokkemarke Beboerforening og Stokkemarke Beboerblad berammet til torsdag d. 19 marts 2020 i Kulturhuset. Generalforsamlingerne vil blive gennemført, når vi igen har normale tilstande.
Venlig hilsen Foreningerne

Er du sendt hjem fra arbejde, skal du passe børn – eller måske naboens?

Så se nedenfor, hvad du kan opleve, hvis du bevæger dig udenfor boligen.

Branddammen bød på flotte spejlbilleder, lørdag den 14. marts 2020. Foto Mette Bacher

En god idé og samtidig noget af et frisk input, er at tage ud og opleve naturen. Både i – og omkring Stokkemarke, er der rige muligheder for naturoplevelser. Vi har vidder, marker og skove. Samtidigt er dagene blevet længere – og lysere. Nok har den seneste tids meget regn præget hverdagen, men ind imellem stikker solen sine stråler frem i timevis, og så er det med at komme ud og få frisk luft, mens man samtidigt kan se, hvordan det hele spirer frem.

Læg mobilerne langt væk, og tag på opdagelse. Nyd stilheden derude, som kun brydes af lærkens fløjten. Omgivelserne omkring Stokkemarke byder på fine naturoplevelser, som giver én et ekstra boost, og et kærkomment afbræk fra mediernes nyheder, som alarmerer om den verdensomspændende virus, der rammer os alle, døgnet rundt.

Og lige her kan vi ikke opfordre nok til, at alle viser hensyn. Smitten skal begrænses på alle mulige måder, og nu skal vi vænne os til at holde afstand til hinanden. Det med at kramme eller give hånd må vi ikke for tiden – og når vi handler, skal vi huske at holde afstand til personalet og øvrige kunder. Det gælder ikke kun inde, at man skal holde afstand til hinanden, men så sandelig også ude.

Alligevel – så kan man sagtens drage i skoven – flere ad gangen, og mens man nyder foråret og lyset, kan man sagtens gå og hyggesnakke over indtrykkene. Men i en vis afstand til hinanden.

Forfatteren til denne artikel drog ud med kameraet under armen, lørdag den 14. marts, hvor en kold morgen med rimfrost på markerne, frosne vandpytter, og solstråler på en smuk blå,  vindstille himmel, gav et herligt afbræk fra alt det forfærdelige, vi er vidner til døgnet rundt – og lige her giver det et boost mht. energien. Så efter at have foretaget weekendens indkøb, lige da Stokkemarke Brugs åbnede dørene, lørdag morgen, stod den på tur ud i omegnens natur! Det kom der følgende billeder ud af:

Fascinerende spejlbilleder ved branddammen i Stokkemarke, 14. marts, 2020. Foto Mette Bacher
Smuk frostklar himmel om morgenen, d. 14. marts, 2020. Foto Mette Bacher
Flere fascinerende spejlbilleder fra branddammen i Stokkemarke, lørdag morgen, den 14. marts, 2020. Foto Mette Bacher