Velkommen til Stokkemarke.dk, og godt nytår

Stokkemarke 01. januar 2020, hvor der ikke er mange mennesker i sigte denne formiddag. Foto Mette Bacher

 

Undertegnede, der overtager arbejdet, som webmaster efter Steen Quistgaard, som har styret Stokkemarke.dk på fornemmeste vis, glæder sig til at føre hjemmesiden videre.

I den kommende tid handler det derfor for mig om at finde ud af, hvad Stokkemarke står for? Opgaven ligger i at eksponere byen, finde ud af, hvem, der har de gode historier at fortælle, og på bedste vis forsøge at skabe en dynamisk hjemmeside, der bliver interessant for både byens beboere, men også for dem, der måske “blot suser igennem” på vej til Nakskov eller Maribo.

En tanke kan også være, at jo flere spændende historier, der lægges frem om selve Stokkemarke, desto mere kan byen blive eftertragtet for dem, som måske har et ønske om at flytte til landlige omgivelser. Som journalist er jeg på evig jagt efter de gode historier, men det behøver ikke at være en svær opgave, for ofte ligger historierne lige for. Det gør ideerne til de gode historier også, og ét er sikkert:

– Min nysgerrighed driver mig. Det kan være, jeg bringer et interview med en kendt profil i byen – eller en, der måske ikke er så kendt, men alligevel har en fantastisk god historie at fortælle. Læserne vil også komme til at opleve, at historierne kan have en kant. Det kan være, at webmasteren oplever historier i hverdagen, som bør bringes, lige meget, om oplevelsen er god eller dårlig. Her på Stokkemarke.dk går vi til kanten. Foreløbig skal vi i gang med alt det spændende, der ligger og venter for 2020, og mange af de foreninger, som er en vigtig del af byens liv, kan også præge denne hjemmeside, idet der er mulighed for at lægge nyheder ind af stor interesse, om arrangementer eller begivenheder, som en del af byens borgere tager del i.

Velkommen til et spændende nyt år i Stokkemarke.

Venlige hilsener Mette Bacher

Stokkemarke. Nytårsmorgen. Nu er det tid for oprydning efter nattens fyrværkeri!