Plejehjemmets venner: Sket og arkiv

2019 - 2020

Aktiviteter som venneforeningen arrangerer

 

24.-6.-19, Sankt Hans hygge. Kaj startede grillen op og snart duftede der af lækre pølser og dejligt tilbehør. Under spisningen underholdt Kamma og Gunner med guitarspil og sang.

20.-6.-19 Sommerudflugt. Bussen startede kl 10.00 med 42 personer. Vi havde planlagt en blåtur hvor vi først så lidt af dejlige Lolland og dernæst rundt på Falster til vi nåede Restaurant Kongsnæs ved Stubbekøbing .Menu’en bestod af gammeldaws oksesteg, citronfromage og kaffe.

22.-08.-19 Sommerfest. Det smukke cafeteria var pyntet med fine duge og blomster på bordene. Beboerne, pårørende og medlemmer af venneforeningen mødte forventningsfulde op. Dagens tema var Grillfest og menu’en bød på alt hvad hjertet kunne begære. Underholdningen klarede Kim og Vokalerne på bedste vis.

22.- 09.-19 Høstgudstjeneste. 7 beboere + 2 pårørende + 5 frivillige deltog først i kirken til Gudstjeneste, derefter kaffebord i Kulturhuset. Underholdning ved Line & Søren med guitar og sang.

04.-12.-19 Julefrokost. Vores ønske var at give beboerne en dejlig start på december måned, og det lykkedes. 82 beboere, pårørende og medlemmer af venneforeningen klemte sig sammen i cafeteriaet. Trods det kneb lidt med albuerum, var der masser af fælleskab og hygge. Menu’en helt traditionel som der ønskes til dette arrangement. Underholdningen klarede “Bakkesangerinderne fra Nykøbing F.”

05.-01.- 2020 Hellig Tre Kongers Gudstjeneste .5 beboer ønskede at deltage med os som ledsagere i kirke og efterfølgende kaffebord og socialt samvær i kulturhuset.Transporten blev klaret med husets Sølvpil og dem der ville have frisk luft blev ledsaget  via kirkestien.

23.-01.-2020 Vestlollands Visevenner. Beboerne elsker sang og musik så denne dag havde vi arrangeret en eftermiddag med Vestlollands Visevenner. Det blev en særdeles god eftermiddag. Vi frivillige nød at se  de ældres glæde og deltagelse i sangen.

 30.-01 20 Hospitalsklovnen Kikki og hendes hund Mille. Kikki er et helt fantastisk menneske til at få kontakt og igangsætte lidt løjer. Alle der ønskede det fik hatte og røde næser på ,og det gav glimt i øjnene og smil på læberne. Der blev fortalt historier, spillet og sunget. Mille havde sine godbidderne med som de ældre fik lov at fordre hende med, samtidig med hun blev klappet og kælet for.

24.-02.-20 Fastelavn . Frivillige mødte op for at fejre dagen med beboerne på traditionel vis. Først blev der ” slået katten af tønden”. det gik fint når vi hjalp hinanden. Kattedronning- og konge blev kronet og fik gaver. Derefter kaffebord med lækre fastelavnsboller fra bageren. Vi sang først “fastelavn er mit navn” derefter Fødselsdagssang for en beboer. derefter blev der sunget fra husets sangbøger.